2014 m. gruodžio 29 d., pirmadienis

Manifestas indų lygmenyje.



           Baisiausiai nervina ant stalo gulintis obuolys ir netvarkingas butas. Turėdama daugiau pinigų pasisamdyčiau namų tvarkytoją ir gulėdama ant sofos žiūrėčiau kaip ji pluša. Aš iš tų, kuriems patinka žiūrėti kaip dirba svetimi. Toks pomėgis yra savotiškas ekshibicionizmas, tačiau nemėgstu savęs varžyti. Gal dėl to, kad paprasčiausiai nežinau kada pasibaigs mano beveik neprasminga būtis šiame pasaulyje. Gyvenu per daug nesistengdama -  nelabai rūpi visokios tamsios dėmės mano biografijoje, kurios niekas neparašys.
            Per daug nesuku galvos. Jei sukčiau, dar nukristų. Neestetiškai atrodytų. O estetika yra bene vienintelis dalykas, kuris retkarčiais mane sudomina dėl savo apčiuopiamumo bei lokalizacijos - ją galiu visur matyti, rasti ir apčiuopti. Ką čia slėpsi, man gražu, kai žiūrint į aptemptas merginų sukneles nesimato jų dėvimų apatinių kelnaičių raštų, o virtuvėje nėra nė vieno nešvaraus indo.  

         Tiesą sakant, jų galėtų nebūti išvis. Jie dūžta, dekoratyvinės gėlytės su laiku nusitrina , ornamentai išeina iš mados ir valgydamas grikių košę turi jaustis taip, tarsi būtum patekęs į praėjusį dešimtmetį. Tie nedėkingi indai gali sugadinti gyvenimą.
           Kai buvau kvaištelėjusi iš meilės nuostabiai gražiam projektuotojui, gimtadienio proga jam norėjau padovanoti pora lėkščių. Jis beveik neturėjo indų. Valgydavome iš tos pačios lėkštės. Kita vertus, jis savo pietų ir kitą valgymo laiką praleisdavo darbe arba greitojo maisto restorane. Kam jam tų indų, kai nėra ką į juos įdėti.
       Nieko jam nedovanojau.  Prisiminiau, kad jį pažįstu gal tik pora mėnesių, galų gale pasibaigė pinigai, tad nebebuvo dėl ko sukti galvos. Vėliau mes nustojome bendrauti, nes jam ,,reikėjo pabaigti rudens sezono projektus". Buvo gaila. Nežinau ko labiau - kad išsiskyrėme ar kad gimtadienio proga jam nepadovanojau lėkščių...

35 komentarai:

  1. Taip tobula, skaitant nesinori sustot (o taip retai buna). Tarsi skaityciau kazkokia izanga i bestselleri. Pamilau :3

    AtsakytiPanaikinti
  2. MANAS VYRAS VISADA BŪS MINIS .... !!!!
    Kaip aš, pasitelkęs gerą daktaro ODION meilės romaną, vėl susigrąžinau išsiskyrusį vyrą ... Mano vardas Lilibeth Hernandez. Kai internete skaičiau liudijimą apie tai, kaip didžiausias ir galingiausias rašytojas dr. ODIONAS padėjo sugrąžinti skyrybų vyrą EX LOVER. Aš galvojau, kaip tai gali būti tiesa, nes praeityje daugelis man nepavyko, nesant iš jų jokio rezultato. Aš tiesiog leidžiu paštui praeiti ir judėti forume. Vėl pastebėjau, kad kažkas paskelbė patikrintą ir patikimą rašybos raštą. Perskaičius laišką, apie tai kalbėjo tas pats vyras dr ODION. Taigi aš neturiu kitos išeities, kaip iš tikrųjų patikrinti, kaip jis veikia. Buvau visiškai nusiaubta, kai mane paliko mano mylimas vyras. Tai buvo tarsi visas mano pasaulis, nykstantis į liūdesį ir skausmą. Aš žinau, kad tai skamba keistai, bet iš visų rašytojų, su kuriais susisiekiau, jis buvo vienintelis, kuris man padarė tokį įspūdį, kad esu toks tikras ir patikimas. Daugiau nei jo žodžiai, jis sugrąžino mano vyrą ir įgyvendino visus mano norus. Dabar jis yra ištikimas, kreipia į mane dėmesį, kiekvieną sekmadienį siūlo man gėlių, o mes dažnai einame į kiną ir restoraną. mano vyras priėjo prie manęs ir atsiprašė už padarytas klaidas ir pažadėjo niekada to nedaryti daugiau. Nuo to laiko viskas grįžo į normalią padėtį. Aš ir mano šeima vėl gyvename kartu laimingai. Aš būsiu amžinai dėkingas už tai, kad pavertiau savo gyvenimą iš pragaro į dangų! Manau, kuriems reikia pagalbos, turėtų kreiptis į jį pagalbos. Tegul Dievas ir toliau tave naudojasi išgelbėjusiems santykiams. Kiekvienam, turinčiam santuokos, skyrybų, netekusio meilužio ar bet kokių su santykiais susijusių problemų, galite susisiekti su juo (drodion60@yandex.com) el. Pašto adresu: arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeriu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti

  3. Sveiki, draugai, noriu šiandien įvertinti puikų vyrą, drąsiai galiu jį vadinti savo dvasiniu tėvu dėl nuostabaus dalyko, kurį jis padarė dėl manęs ir šeimos, didžio žmogaus vardas yra dr. Ajayi, aš sunkiai išgyvenu savo santuoką. namo, mano 7 metų vyras paliko mane gyventi pas kitą, sakydamas, kad nori skyrybų, buvau sukrėstas ir maldavo jį keletą mėnesių grįžti namo, tačiau visi mano pagrindai neveikė ir net paprašau jo seseries padėti. mums nesėkmingai parvežė jį namo, pamačiau vienos ponios liudijimą, kai naršiau internete, ji papasakojo, kaip burtininkų padėjėja jai padeda išgelbėti santuoką, aš susisiekiau su juo ir užrašiau jam savo viber numerį, paaiškindamas mano paties situaciją. , jis pažadėjo, kad viskas bus gerai, paprašė manęs šiek tiek informacijos apie save, kurį jam daviau, kad nustebčiau po trijų dienų burtų, kai mano vyras paskambino man į telefoną sakydamas, kad jis grįžta namo ir aš buvau laimingas, dabar gyvename laimingai kartu. Taigi, jei jums reikia rašybos keitiklio pagalbos iškilus bet kokiai problemai, susisiekite su Dr. Ajayi „Viber“ ar „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  4. Rašytojo paskambinęs dr. Ajayi padėjo man susigrąžinti savo vyrą po dvejų metų išsiskyrimo dėl nesusipratimo ir aš kelis kartus paprašiau jo sugrįžti namo, kad būtų su manimi ir trimis mūsų vaikais, bet atsisakau likti pas kitą moterį, kuriai aš tikiu. manipuliuoja juo. Aš mačiau liudijimą apie rašytoją dr. Ajayi, kai internete ieškojau pagalbos, kuris paaiškino, kaip jis padėjo jai išvežti brolį iš kalėjimo atlikus jai malonės burtą. Aš labai noriu, kad mano vyras grįžtų namo, todėl aš rašau „WhatsApp“ rašybos rašytojas: +2347084887094 ir papasakojo, ką reikėjo padaryti, k laikėsi visų nurodymų, o šiandien aš taip pat turiu pasidalyti savo liudijimu, nes mano vyras grįžo namo po trijų dienų po to, kai daktaras Ajayi padarė rašybą, kad jis norėtų grįžti namo, dabar gyvename laimingai. Aš abejojau, bet dabar nebeturiu abejonių, nes viskas, kas pasakyta rašybos ratu, man nutiko taip, kaip jis man paaiškino, taigi, jei jums reikia rašybos raštvedžio pagalbos iškilus bet kokioms gyvenimo problemoms, susisiekite su Dr. Ajayi el. : drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp“: +2347084887094.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aš džiaugiuosi šiandien galėdamas pasidalyti savo liudijimu su pasauliu. Niekada neįsivaizduoju savęs tai darantis, tačiau esu kupinas džiaugsmo ir noriu, kad kiti turėtų savo pagalbą. Aš esu biuro sekretorė pagal profesiją, turiu du vaikus su vyru. Mano vyras paliko mane ir mūsų vaikus be jokio paaiškinimo. Jis tiesiog paliko namą, o aš girdėjau, kad jis mato kitą moterį. Išbandžiau visas įmanomas priemones, kad grąžintum jį namo, tačiau jis elgėsi keistai manęs atžvilgiu ir netgi apleido vaikus. Aš buvau nusivylęs ir nuniokotas, ieškojau pagalbos iš įvairių pusių, kol pamačiau pranešimą apie dr. Ajayi rašybos keitiklį. Kreipiausi į rašytoją, kuris man pasakė, ką daryti. Jis patikino mane, kad jis ištars rašybą ir viskas bus gerai per tris dienas, tačiau buvau skeptiškas ir išsakiau keletą minčių, kol galiausiai vėl susisiekiau su juo, mes kartu ėjome į procesą ir nustebau, kad rašyba suveikė, o mano vyras grįžo namo ir atsiklaupė, kad maldautų atleidimo, bet pirmasis buvo jo netikėtas skambutis, nes mes nesikalbėjome apie 6 mėnesius. Dr. Ajayi yra iš tikrųjų jo žodžių žmogus, jei turite problemų dėl savo santykių ar bet kurio gyvenimo aspekto, susisiekite su rašytoju dr. Ajayi dėl ilgalaikio sprendimo. Paštas: drajayi1990@gmail.com arba „Viber / WhatsApp“ numeris: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  6. Sveiki visi, noriu paliudyti, kaip išsigydžiau fibroidą, nuo 2019 m. Kenčiau fibrozę su tokiu skausmu, kad turiu išleisti tiek pinigų, kad gaučiau skausmą ligoninėje, taip pat lankiausi pas gydytoją , bet viskas veltui, mano menstruacinio laikotarpio skausmai pamažu baigėsi, kol sveikatos forume pamačiau įrašą apie vaistažolių gydytoją ODION, kuris naudoja vaistažolių porciją gydant žmones nuo įvairių ligų, įskaitant fibroidas, iš pradžių suabejojau, ar pavyks susitraukti 5cm storio fibroidą mano gimdoje, tačiau nusprendžiau pabandyti, kai susisiekiau su šiuo vaistažolių gydytoju jo el. paštu, jis paruošė vaistažolių porciją ir nusiuntė man per kurjerių tarnybą, kai gavau šį vaistažolį, jis man žingsnis po žingsnio davė nurodymus, kaip jį naudoti, kai tepiau pagal nurodymus, vos 1 mėnesį vartojant, buvau visiškai be fibrozės, mes rekomenduojame tai visiems mano draugų šeima šiandieniniame pasaulyje, kuriems vis dar užtenka Klaidingai iš fibroidų galite susisiekti su juo per jo el. laišką (drodion60@yandex.com). arba „WhatsApp“ jam per +2349060503921. Iš tikrųjų jis yra Dievo siųstas.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Sveiki visi, noriu paliudyti, kaip išsigydžiau fibroidą, nuo 2019 m. Kenčiau fibrozę su tokiu skausmu, kad turiu išleisti tiek pinigų, kad gaučiau skausmą ligoninėje, taip pat lankiausi pas gydytoją , bet viskas veltui, mano menstruacinio laikotarpio skausmai pamažu baigėsi, kol sveikatos forume pamačiau įrašą apie vaistažolių gydytoją ODION, kuris naudoja vaistažolių porciją gydant žmones nuo įvairių ligų, įskaitant fibroidas, iš pradžių suabejojau, ar pavyks susitraukti 5cm storio fibroidą mano gimdoje, tačiau nusprendžiau pabandyti, kai susisiekiau su šiuo vaistažolių gydytoju jo el. paštu, jis paruošė vaistažolių porciją ir nusiuntė man per kurjerių tarnybą, kai gavau šį vaistažolį, jis man žingsnis po žingsnio davė nurodymus, kaip jį naudoti, kai tepiau pagal nurodymus, vos 1 mėnesį vartojant, buvau visiškai be fibrozės, mes rekomenduojame tai visiems mano draugų šeima šiandieniniame pasaulyje, kuriems vis dar užtenka Klaidingai iš fibroidų galite susisiekti su juo per jo el. laišką (drodion60@yandex.com). arba „WhatsApp“ jam per +2349060503921. Iš tikrųjų jis yra Dievo siųstas.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Noriu paliudyti apie galingą burtininką, kuris grąžina mano buvusį vaikiną, viskas prasidėjo, kai paėmiau jo telefoną ir pamačiau moterį pranešusį jam, kad ji mėgaujasi paskutiniu metu ir susidūrusi su juo, jis supyko ir nustojo su manimi kalbėtis. nuo tos dienos jis pradėjo keistai elgtis, tada pasakė man, kad daugiau nebenori manęs, kad myli ką nors kitą. Aš buvau toks naras - pareiškiau, kad verkiau visą dieną ir naktį, jis blokavo mane iš savo „Instagram“ ir telefono, kad negalėčiau pasiekti jis jį dar labiau nuliūdino ir verkė dar labiau, kai aš kažko ieškojau internete, kai pamačiau komentarą apie dr. Ilekhojie didelį darbą, susisiekiau su juo ir papasakojau jam apie savo problemas ir padariau viską, ko jis paprašė, kad jis man pasakytų po 24 val. mano buvęs grįš į mane gerai, aš tuo abejojau, nes mano buvęs ex nenorėjo kitą dieną su manimi nieko bendra nedaryti, o mano didžiausia staigmena - jis man paskambino ir maldavo, kad suteikčiau jam dar vieną šansą, dabar mes esame abu laimingi kartu, dėka dr. Ilekhojie, jis taip pat gali padėti susisiekite su juo dėl pagalbos dabar el. paštu (gethelp05@gmail.com) arba pridėkite jį „WhatsApp“ / „Viber“ 2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  9. Man skaudėjo, kai mano vaikinas paliko mane, norėjau, kad jis sugrįžtų. Man buvo perskaityta keletas liudijimų apie meilės burtų metimą, vadinamą dr. Ogala, kaip jis daugeliui žmonių padėjo per 48 valandas sugrąžinti savo buvusius meilužius. Nuoširdžiai aš tik galvojau, ar tai tikra ir ar šis vyras tikrai galėtų man padėti sugrąžinti savo mylimąjį, kurį aš taip myliu. Nusprendžiau su juo susisiekti, nes labai myliu savo vaikiną ir porą mėnesių buvome atskirai, man jo labai trūko. Aš bandžiau visomis kitomis priemonėmis jį susigrąžinti, bet negalėjau. Aš susisiekiau su Dr.Ogala ir jis man pasakė, kad mano buvęs asmuo grįš pas mane per kitas 48 valandas. Dr.ogala jį išleido, norėdamas sužinoti, kaip aš jį myliu ir norėjau. Ir atvėrė akis, norėdamas įsivaizduoti, kiek mes turime kartu. Mano buvęs žmogus vėl grįžo pas mane. Dabar rašydamas šį liudijimą su džiaugsmu širdyje. Aš esu pats laimingiausias žmogus žemėje, aš ir mano vaikinas gyvename laimingą gyvenimą, o mūsų meilė dabar yra stipresnė, nei kad ji buvo dar prieš jam išvykstant ir išsiskyrus su manimi. Visas ačiū Dr.Ogalai už per didelį darbą, kurį jis padarė dėl manęs, padėdamas man sugrįžti su buvusiu vaikinu. Norėčiau atsisakyti dr. Ogala el. Pašto adreso čia ir tikiuosi, kad pamatysite šį liudijimą ir susisieksite su juo, jei turite mylimąjį, kurio tikrai norite atgal.
    PAŠTAS: Drogala03@gmail.com ARBA
    SKAMBINKITE / „WHATSAPP“: +234749668119 .. AČIŪ ...

    AtsakytiPanaikinti
  10. Laba diena visiems, noriu pasidalinti patirtimi, kurią turiu su burtais, vadinamais dr. Ajayi, jis yra labai galingas žmogus, palaimintas jo tėvo, kad padėtų žmonėms, turintiems įvairių gyvenimo problemų, išgyvenau blogesnį gyvenimo etapą, nes mano vyras man pasakė, kad nori skyrybų iš niekur, aš paklausiau jo, kur aš suklydau, bet jis man nedavė jokio atsakymo, o jis išsikraustė iš namų, tai buvo tikrai keista, todėl aš ieškau pagalbos, kai sutikau daktarą Ajayi rašybos ratukas internete, po tam tikrų konsultacijų paaiškinau jam savo būklę ir sužinojau, kad mano vyras yra pas savo sekretorių darbe ir jis yra jos užkeikimas. Didysis burtų ratukas man pasakė, ką reikia daryti, ir aš vykdžiau jo nurodymus. Šiandien aš didžiuojuosi moterimi, nes mano vyras yra šalia manęs ir mes laukiame savo antrojo vaiko dėka dr. Ajayi burtų ratuko dėka, jei jums reikia burtų ratuko pagalbos bet kokiai problemai spręsti. Dr Ajayi yra teisus už tobulą ir patikimą rezultatą. Susisiekite su jo el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Viber \ WhatsApp“ numeriu: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  11. Mano vardas Dora. Iš pagarbos tau ir tavo kerams privalau visiems pasakyti šį liudijimą. Nuvažiavau pamatyti kitų burtų ratukų, nematydamas rezultatų, viskas, ko jie norėjo, buvo mano pinigai. Aš tik norėčiau, kad atvyčiau pas tave anksčiau, aš iš tavęs išnaudojau visas galimybes. Mano buvusio vyro nebėra metams, aš visur ėjau ir ieškojau kitų burtų vedėjų, bet rezultatų nebuvo, kol draugas supažindino mane su Dr.Sunny. Po meilės užkeikimo pagaliau sulaukiau jo skambučio per mažiau nei 48 valandas. Jo kerai padarė stebuklus, o mano vyras vėl kupinas meilės. Tai buvo tarsi stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad aš turėčiau jį padovanoti. Aš buvau labai nudžiugęs ir sukrėstas, kai mano vyras atsiklaupė maldauti atleidimo ir man tai priimti. Man tikrai trūksta žodžių ir esu laiminga, tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai .. Ir dabar aš vėl laiminga moteris. Labai ačiū dr Sunny. Visiems ieškantiems tikro ratuko susisiekite su Dr.Sunny; drsunnydsolution1@gmail.com Taip pat galite „Whatsapp“ telefonu +2348082943805

    AtsakytiPanaikinti
  12. KAIP GRAŽIU BUVUSĮ VYRĄ PADEDANT TIKRO IR EFEKTYVAUS RAŠTO DR. Saulėtas. Aš esu Lara, niekada negalvojau, kad vėl šypsosiuosi, mano vyras paliko mane su dviem vaikais vieneriems metams. maniau, kad nebesimatysiu jo tol, kol nesutikau panelės, vadinamos Marija, kuri man papasakojo apie burtų ratuką, vadinamą Dr.Sunny. Ji davė man savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį, aš susisiekiau su juo ir jis patikino, kad per 48 valandos, kai mano vyras grįš pas mane. Nepraėjus mažiau nei 48 valandoms, mano vyras grįžo, pradėjo maldauti atleidimo sakydamas, kad tai yra velnių darbas, todėl iki šiol vis dar stebiuosi šiuo stebuklu, aš negalėjau pastoti, bet kuo greičiau užkeiktas burtas, aš pastojau ir pagimdžiau savo trečią vaiką. Jei jums reikia pagalbos iš jo, galite susisiekti su juo el. paštu: drsunnydsolution1@gmail.com Arba „WhatsApp“ arba paskambinkite jam dabar: +2348082943805
    Dr.Sunny taip pat gydo:
    1. ŽIV / AIDS
    2. UOGOS 1/2
    3. VĖŽIS
    4. ALS (Lou Gehrigo liga)
    5. Laimėk loteriją
    6. Sustabdykite santuokos ar santykių nutrūkimą.
    7. Nėštumo burtas kūdikiui susilaukti
    8. Fibriodas
    9. Jei norite būti paaukštintas savo biure./

    AtsakytiPanaikinti
  13. Prašome perskaityti ir susisiekti su dr. Sunny, jei jums reikia stiprios meilės burtų, kad išspręstumėte savo sugedusius santykius.
    Kai buvau šešis mėnesius nėščia nuo antrojo vaiko, išsiskyriau su vyru. Nuo to laiko, kai buvo pagimdytas mūsų pirmasis vaikas, mes ginčijomės ir ginčijomės be perstojo, ji nebemylėjo jokios jo meilės ar pasitikėjimo, todėl jis išsiskyrė su manimi. Ir aš išbandžiau įvairias priemones, norėdamas jį susigrąžinti, taip pat išbandžiau keletą skirtingų stebuklingų ratų savo gyvenamojoje šalyje, tačiau nė vienas iš jų negalėjo sugrąžinti Tomo pas mane. Tik daktaras Sunny garantavo skubų 48 valandų burtą ir patikino, kad mano vyras vėl bus su manimi. Rašau norėdamas padėkoti jums ir padėkoti už pažadų laikymąsi ir už tai, kad panaudojote gabias ir dideles jėgas, kad sugrąžintumėte jį namo. Man buvo malonu žinoti, kad jūs specializuojatės sujungiant įsimylėjėlius. Ačiū tau, pone, kad padėjai man blogiausiais gyvenimo laikais, kad buvau toks didelis magijos magas ir kad jis suteikė meilės magiją, kuri man suteikė tiek daug džiaugsmo mano santuokoje. Mano vyras grįžo ir aš pažadu niekada daugiau manęs nepalikti. Jei abejojate jo galimybėmis, patikėkite. Jūs turėtumėte galimybę. Tai atsiperka tokiais būdais, apie kuriuos net neįsivaizduoji. Jei šiuo metu esate stipresnis ir jums reikia stipraus ir skubaus meilės užkeikimo, kad galėtumėte sugrąžinti maloniai susisiekiantį daktarą Sunny, šiuo metu yra vienintelis atsakymas į jūsų pusiausvyros ar santuokos atstatymą. drsunnydsolution1@gmail.com arba „Whatsapp him“ telefonu +2348082943805. Ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  14. Daugelis žmonių išgyvena skaudulius savo santykiuose, sunku atsisakyti tikros meilės, kartais mes apsimetame, kad mums viskas gerai, bet mums ne taip, kovodami, kad gautume tą, kurį mylime, taip pat stengiamės susigrąžinti savo džiaugsmą ir laimę. Gydytojas Egwali yra čia, kad padėtų sulaužytoms širdims, nes jis sugeba ir gali susigrąžinti jūsų EX mylėtojus, partnerius, žmoną ir vyrą savo galingais meilės kerais, nes esu gyvas liudininkas. Greitai susisiekite su juo per „WhatsApp“ numerį +2348122948392 arba atsiųskite jam el. Laišką per /dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  15. Draugai, čia yra vienas asmuo, aš žinau, kad jūs galite apčiuopiamai aptarti asmenines diskusijas ir perkelti savo meilės gyvenimą. Tas žmogus yra visuomet patikimas daktaras Egwali, burtininkas, kuris savo kerais pakeitė daugelio šiandien pažįstamų žmonių gyvenimą. Jūs tiesiog vadinate tai meile, karjera, sveikatos problemomis, kad ir kaip ten bebūtų, jis spėjo jus prižiūrėti. Mano atvejis buvo gana negražus, kol nesikišau į jį, o visa kita buvo istorija. Su juo galite susisiekti per bet kurią iš šių laikmenų
    „WhatsApp / Viber“ +2348122948392
    Paštas: dregwalispellbinder@gmail.com
    Surenkite su juo privačią sesiją ir vėl būkite laimingi.
    Viskas kas geriausia !!

    AtsakytiPanaikinti
  16. Tai buvo puikus garbės susitikimas, kai dr. Egwali išgydė ir padėjo atkurti mano iširusias santuokas, kurios žlugimo riba buvo vien dėl to, kad po daugelio metų buvimo kartu nesugebėjau susilaukti vaiko, aš taip pat jaučiausi blogai, nes tada vieną dieną jis nusprendė eiti savo keliu, kuris iš tikrųjų mane sužlugdė, o tai labai nepanašus į jį. Aš susisiekiau su dr. Egwali burtų namais dėl visko, kas dabar pasikeitė, nes mes vėl kartu ir laukiamės pirmojo vaiko. Labai džiaugiuosi, kad susipažinau su jumis, pone. Jūsų taip pat nėra išimtis. Susisiekite su juo šiandien dėl visų su santuoka ir sveikata susijusių klausimų ir džiaugsitės, kad taip padarėte .. Tai yra jo detalės
    El. Paštas: dregwalispellbinder@gmail.com
    „WhatsApp“: +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  17. Ar jūs susiduriate su sunkumais savo sutuoktinių namuose? susisiekite su dr. Ajayi, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą, nesigėdykite pasidalinti savo problemomis, nes bendroji problema jau yra įpusėjusi, todėl raginu jus susisiekti su dvasiniu dr. Ajayi „Whatsapp / Viber“: +2347084887094, Jis man padėjo grįžti mano vyras po 9 mėnesių išsiskyrimo sužinojau apie jį per pusbrolį, kad jis padėjo susilaukti savo kūdikio po 12 santuokos metų be vaiko. Ji sakė, kad daktarė Ajayi davė augalinių vaistų, kurie padėjo jai pastoti ir ji atneša į žemę sveiką berniuką. Jei jūs susiduriate su bet kokiu gyvenimo iššūkiu, dvasiškai ar fiziškai ir norite greito sprendimo, dr Ajayi yra jūsų paskutinė stotelė.

    AtsakytiPanaikinti
  18. Sveiki, vaikinai! Tai priklauso tik nuo šio nuostabaus burtų kolekcionieriaus, kuris yra vertas mėgdžiojimo, taip pat mano geriausia draugė Katherine .. Aš esu Donna Burkley. Aš gyvenu Kalifornijos San Francisko įlankoje, mano emocinis gyvenimas geriau pasikeitė nuo intervencijos „Egwali“, kurį pateikė mano brangus draugas tuo metu, kai visi manėme, kad tai padaryta atvirkščiai. Patikėkite, aš netikėjau dėl savo skirtingų susitikimų su daugybe būrėjų ir svetainių, kad visi sugrąžintum savo žavų, lengvai į akis žvelgiantį vyrą, neabejotinai turėdamas omenyje, kad turėjo būti patikima vieta , tada kathy atėjo su daktaro Egwali straipsniu, o po užtarimo su gydytoju poilsis buvo visiškai kitokia patirtis ir visiškai naujas meilės krepšys man ir vaikams. Šiandien mes vėl susituokėme ir gyvename gražiai, dabar galiu save vadinti tikru tikinčiu vaikinu, kuris kada nors galėtų įsivaizduoti, kad jis vis dar grįš, dar kartą ačiū jums. Dar daugiau malonės alkūnėms. Nesidrovėkite dėl to ir jūs išimtis..tai jo kontaktai. WhatsApp: +2348122948392 / paštas: dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti

  19. Mano vyras paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau nuniokota. Panašu, kad ji turėjo jį piktu burtu, Paulas per naktį be jokio perspėjimo atsisuko prieš mane. Tai nutiko praėjusiais metais, buvau beviltiška, todėl naudojausi kiekviena burtų perdavimo svetaine, kurią galėjau rasti be rezultatų. Draugas atsiuntė man nuorodą į daktaro Ilekhojie svetainę, ir aš susisiekiau su juo. Jis pradėjo dirbti su manimi birželio mėnesį. Dėl viso savo nuostabaus darbo Paulius dabar yra šalia manęs, o tai yra svajonės išsipildymas. Aš tokia laiminga ir privilegijuota, kad sutikau daktarą Ilekhojie. Ačiū! Jei turite panašių problemų, susisiekite su dr. Ilekhojie ir būkite tikri, kad gausite pagalbos „WhatsApp“ telefonu +2348147400259 arba el. Paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  20. Esu labai dėkinga daktarei Ilekhojie, kad ji pasiėmė mano vyrą, kuris mane paliko, dėl kitos moters. Tą akimirką, kai mane paliko vyras. Maniau, kad viską praradau, kol mano draugas supažindino mane su daktare Ilekhojie. Aš išsiunčiau jam žodį ir pasakojau skausmą, kurį išgyvenau, todėl jis man pasakė, kad viskas bus gerai, kad jei aš tikiu ir tikiu juo, kad burtas tikrai man pasiteisins, o mano vyras susitaikys su manimi be manęs čia kažko nepadarė, viskas buvo padaryta per 48 valandas, o mano vyras grįžo namo ir paprašė atleidimo. Esu tokia laiminga ir dėkinga daktarei Ilekhojie, nes mane apgaulė daugiau nei 7 žmonės, kurie žadėjo padėti, tačiau tik daktaras Ilekhojie laikėsi duoto žodžio. Galite pasikalbėti su juo apie savo problemas „Whatsapp“ arba susisiekti su juo telefonu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti

  21. Kelis kartus Kenny grasina išsiskirti su manimi, jei išdrįsiu jo paklausti apie jo romaną su kitomis merginomis, buvau visiškai nusiminusi ir sutrikusi, kol vienas mano senas draugas man papasakojo apie burtininką internete dr. Ilekhojie, kurie padeda žmonėms santykių ir santuokos problema meilės burtų dėka procesus ir patikino mane savo noru. „Wiithin 28 Hours“ Kenny paskambino man ir pradėjo atsiprašyti, kad pabudo apmąstydamas viską, ką jis man padarė. Buvau labai sukrėstas, nes Kenny ne visada yra tas, kuriam nieko gaila, bet nuo to laiko jis tapo mylintis ir rūpestingas. Jei jums reikia panašios pagalbos, čia yra jo kontaktinis asmuo. CALL/WHATSAPP/VIBER: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  22. Visiems, kurie skaito tai, turite tikėti ir būti pozityviai nusiteikę, nes veikia didesnės jėgos, nei galite įsivaizduoti. Tai pagerės, kai tikėsite ir atitinkamai elgsitės, tada kiekviena jūsų situacija pagerės, nesvarbu, ar tai numatėte, ar ne. Po susitikimo su daktaru EGWALI aš sutvarkiau daiktus su savo sutuoktiniu. Mano sąjungą sužlugdė kai kurios nematytos jėgos, nežinojusios, kad mano santuoka buvo pagrindinis tikslas, mes turėjome nuolatinių problemų, kurių neišsprendėme, tačiau viskas buvo atnaujinta po to, kai atvyko DR EGWALI, nes esame laimingi ir gyvename taikiai, be jokios abejonės, labai rekomenduoju tiems, kuriems reikia geras burtas veikia, jis tikrai yra patikimas bet kokioms problemoms, su kuriomis susiduriate, nesvarbu, ar tai meilė, apsauga, pinigai ar psichinės galios. Rašykite jam el. Paštu Dregwalispellbinder@gmail.com arba „Viber“/ „WhatsApp“ +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  23. Mes su savo vaikinu taip mylėjome vienas kitą, kad mūsų santykiai buvo išties nuostabūs ir sužinojome, kad niekada negalėsime vienas be kito. Nors aš jį labai mylėjau, niekada nežinojau, kad jis atsibodo nuo santykių ir domėjosi mano geriausiu draugu. Jis išsiskyrė su manimi ir aš buvau nuniokotas, prieš kiekvieną naktį eidamas miegoti sušukau akis, mano gyvenimas ir svajonės buvo sužlugdytos, kol susisiekiau su senu savo draugu, kuris tada supažindino mane su daktaro Egwali magiškuoju burtu. Daktaras Egwali davė man nurodymus, ką daryti, aš griežtai laikiausi jos ir pasakiau, kad mano vaikinas grįš pas mane elgetaudamas per 24 valandas. Mano draugas atėjo pas mane maldaudamas ir verkdamas ant kelių, ir aš jį priėmiau atgal. Ačiū dr Egwali už jūsų nuostabius darbus. Jei turite panašių ar blogesnių problemų, susisiekite su Juo el. Paštu: (Dregwalispellbinder@gmail.com) arba „WhatsApp“: +2348122948392 ir niekada nesigailėsite su juo susitikę.

    AtsakytiPanaikinti
  24. Yra žmogus, kuriuo pasitikiu ir jis daro stebuklus burtais, jo vardas DR WALE. prieš devynerius metus jis savo burtais išgelbėjo mano santuoką. Mano vyras pateikė prašymą dėl skyrybų ir tai buvo labai gėdinga, gėdinga ir skaudu, aš pradėjau ieškoti pagalbos internete, kai pamačiau įvairius liudijimus, kuriuose žmonės vertino DR WALE už tai, kad padėjo atkurti santykius, todėl susisiekiau su juo per WhatsApp: +2347054019402 padėti, o jis atsakė ir pažadėjo savo burtais padėti man atkurti santuoką. Aš padariau taip, kaip jis man nurodė, o po kelių dienų mano vyras grįžo klūpėdamas maldaudamas jam atleisti ir priimti jį atgal. Jis atšaukė skyrybas, Jau devyneri metai ir mes vis dar laimingai susituokę. Aš ir toliau vertinsiu DR WALE, nes jis yra Dievas žemėje. Jis taip pat gali jums padėti. Susisiekite su juo per WhatsApp: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  25. Noriu visiems čia papasakoti, kaip DR WALE pakeitė mano likimą. Beveik penkiolika metų dirbau pardavėja automobilių įmonėje ir vos gavau komisinio atlyginimo už sąskaitas, o tam tikras kolega pirko namus. Buvau sutrikęs dėl jos, nes visi pavydėjo, kiek komisinių ji uždirbo. Nesupratau, kas yra negerai, nes buvau geras savo darbe ir nebuvo nieko papildomo, dėl ko ji darė ją kitokia, ir beveik penkerius metus negalėjau sukaupti drąsos jai išreikšti save. Vieną dieną, kai ji mane vežiojo, paprašiau jos duoti patarimų ir nusprendžiau iš jos mokytis, bet ji pasakė, kad aš geriau dirbu darbą, todėl mane dar labiau supainiojo, nes, matyt, ji buvo geresnė. Po daugelio pokalbių ji man pranešė apie DR WALE, kuris jai atliko sėkmės burtą, dėl kurio ji tapo išskirtine. Ji davė man savo kontaktą ir paprašė pasikalbėti su juo ir padaryti viską, ko jis paprašys. Praėjo septyni mėnesiai, ir aš ką tik nusipirkau savo pirmąjį namą ir sutaupiau pakankamai pinigų, kad galėčiau išsiųsti savo mergaites dvynes į koledžą. Aš buvau palūžęs ir benamis ir niekada neįsivaizduoju, kad taip greitai turėsiu namą. Ačiū DR WALE. Paprašykite jo pagalbos ir su jo leidimu palieku jo tiesioginį kontaktinį numerį WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  26. PUIKUS RABUOTOJAS, PADėjęs MAN SUGRĄŽINTI BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ
    Koks nuostabus ir tiesus burtininkas, sugrąžinęs į mano gyvenimą džiaugsmą ir laimę!!! Duodu šį liudijimą, nes esu labai laiminga, noriu padėkoti DR WALE už puikų darbą, kurį jis padarė mano gyvenime, Jis sugrąžino į mano gyvenimą laimę, aš niekada netikėjau burtų ratukais, kol mano gyvenimas nesugriuvo, kai šešerių metų meilužė nusprendė pasitraukti beveik tada, kai norėjome susituokti. Aš patyriau tokį emocinį suirimą, kad nebegalėjau padaryti nieko protingo. Po trijų mėnesių skausmo, kol senas mano draugas supažindino mane su burtų mašinėle, pavadinta DR WALE, prisistatau DR WALE, tikru burtininku. . Mažiau nei per savaitę pamačiau stebuklus, mano meilužis grįžo pas mane, o mano gyvenimas grįžo kaip įdėtas galvosūkis, o po mėnesio mes susituokėme ir man tai buvo kaip svajonė, nes maniau, kad praradau jį amžinai. Dėkoju, DR WALE, už pagalbą, o svarbiausia – Jūsų sąžiningumas ir greiti tikslūs rezultatai. DR WALE susisiekite su WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  27. Gera dalintis istorijomis yra geras žmogus. ir tas geras žmogus vadinamas DR WALE, puikiu savo žodžių žmogumi ir žmogumi, kuris laikosi pažado. Didžiuojuosi galėdamas pranešti pasauliui, kad DR WALE padėjo trims mano šeimos nariams. DR WALE padėjo mano broliui išspręsti santykių problemas. jis taip pat padėjo kitam mano broliui laimėti sutartinį darbą, dėl kurio jis kovojo daugelį metų. tada jis padėjo mano seseriai laimėti skyrybų bylą teisme. Taigi, jei esate labai netvarka ir jums reikia žmogaus, kuriuo galėtumėte pasitikėti ir kuriuo galėtumėte pasikliauti, DR WALE yra tas žmogus, kuriuo galite pasitikėti. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  28. Su DR WALE galite susigrąžinti savo buvusįjį ir išgydyti savo nevaisingumo problemas
    Kai susipažinau su DR WALE, mano vyras išsiskyrė su manimi, nes buvau 41 metų nevaisinga moteris ir išgyvenu 23 metus. Buvau sugniuždyta ir sutrikusi kaip savo amžiaus moteris, kol prisijungiau prie interneto ir ieškojau pagalbos, kaip susituokti, tada sutikau DR VELĄ. Praėjus kelioms savaitėms po to, kai susisiekiau su DR WALE, mano buvęs vyras grįžo namo ir prašė, kad atleisčiau ir atsiimčiau jį po šešių mėnesių skyrybų. Priėmiau jį atgal ir tada pasakiau DR WALE apie savo nuogumą, kad jis man padėtų. Jis padarė vaisingumo burtus ir po kelių savaičių, kai jį baigiau, aš pastojau. Mano vyras pastojo ir aš pagimdžiau sūnų. Šiuo metu esu gražaus sūnaus mama ir džiaugiuosi savo santykiais. Visa tai dėka DR WALE ir jo nuostabaus darbo. Susisiekite su DR WALE per WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402. El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  29. Turiu privilegiją pasidalinti šiuo stebuklingu liudijimu pasauliui. Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš penkiolika mėnesių ir mane apėmė gailestis, nes nežinojau, ką daryti, kad išspręsčiau problemas su vyru. Internete ieškojau pagalbos, kaip galėčiau gauti pagalbos savo santuokoje, ir radau puikių liudijimų apie DR WALE, kuris buvo pažangus su savo burtais. Susisiekiau su juo ir štai DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, kuris sugrąžins mano vyrą. Aš buvau skeptiškas, bet neturėjau kitos išeities, kaip tik dirbti su juo. Po darbo su DR WALE, po kelių dienų mano vyras man paskambino, kad grįžta namo, ir nuo tos dienos iki šios akimirkos mes gyvename ramiai. Dabar jis sugrįžo su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas gali sugrąžinti meilužius ir labiausiai stebina tai, kad mūsų meilė dabar labai stipri, kiekviena diena yra laimė ir džiaugsmas. ir Nėra nieko panašaus būti su mylimu vyru. Labai rekomenduosiu DR WALE visiems, kuriems reikia pagalbos. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE, suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės!!. Jo WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  30. Šia laikmena noriu padėkoti puikiam burtininkui DR WALE už sugrąžintą mano brangų vyrą. Kai vyras paliko mane ir du vaikus dėl kitos moters, aš išgyvenau skausmus, nes labai jį myliu, nežinojau, ką daryti, iš tikrųjų buvau sutrikęs, kol sutikau savo draugę Elą ir aš. papasakojo, ką aš išgyvenu, tada ji pasakė man nesijaudinti, kad ji taip pat susidūrė su ta pačia problema, bet jos atveju tai buvo vaikinas, tada ji nuvedė mane pas vieną dvasininką, burtininką, vardu DR WALE, kuris padėjo jai atnešti. atgal jos vaikinas, Kai susisiekiau su DR WALE per jo WhatsApp +2347054019402, papasakojau jam savo problemas, po to jis man pasakė, ką daryti, ir pasakė, kai padarysiu tai, ką jis man pasakė, po kelių savaičių mano vyras ateis jo keliai maldavo manęs atleisti. Po kelių savaičių atėjo mano vyras ir pradėjo manęs maldauti, aš niekada nesitikėjau, kad tai įvyks taip greitai, man pasibeldė į duris, kai atidariau duris, didžiausiai savo nuostabai pamačiau savo vyrą ant kelių maldaujant manęs ir mūsų. vaikai jam atleisti.
    Jis taip pat gydo visas ligas, įskaitant išvardytas toliau,
    1. ŽIV / AIDS.
    2. HERPES 1/2.
    3. VĖŽYS.
    4. ALS (Lou Gehrig liga).
    5. Hepatitas B.
    6. HIPERTENZIJA.
    7. MAŽAS SPERMOS SKAIČIUS.
    8. ASTMA.
    9. VIRGINIJOS PROBLEMA.
    10. DIARĖJIMAS.
    11. KUVAS.
    12. PERŠALIMAS.
    13. INSTRUKCIJA.

    Ir jis taip pat išliejo tokius burtus,

    1. norite geros santuokos,
    2. tu esi politikas ir tau reikia apsaugos,
    3. tau reikia meilės burtų,
    4. norite būti turtingas vyras ar moteris,
    5. Norite, kad jūsų partneris jus mylėtų,
    6. ieškai žmonos ar vyro,
    7. norite dirbti su viza į bet kurią pasirinktą šalį,
    8. esate verslininkas arba moteris ir norite, kad jūsų verslas judėtų,
    9. Norite, kad jūsų viršininkas jus mylėtų,
    10. Norite, kad jūsų vyras ar žmona jus garbintų,
    11 Tau reikia darbo burtažodžio,
    12 Jums reikia paaukštinimo jūsų darbe,
    Visi, turintys pirmiau išvardytų problemų, turėtų susisiekti su DR WALE, puikiu burtų vykdytoju. Susisiekite su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  31. Aš šaukiau savo vyro šeimos, kad išgelbėtų mūsų santuoką bent jau dėl mūsų vaikų. Jis tiesiog apkvailintas, kad paliko savo šeimą dėl universiteto mergaitės, aš esu tokia prislėgta, kad nusižudyčiau, bet kai žiūriu į savo septynerių metų sūnų, aš tiesiog nebegaliu. Prieš kelias dienas man buvo pasakyta, kad jie išvyko atostogauti į Bahamus, kai jis vis dar moka alimentus vaikui, aš pardaviau savo automobilį, kad toliau mokėčiau būsto paskolą. Aš atidaviau viską savo vaikams ir išėjau visiškai nieko, išskyrus savo kvapą. Mano sesuo pamatė mano būklę, kai atvyko pas savo dukterėčias ir sūnėną, ji privertė mane susisiekti su DR WALE per WhatsApp: +23457054019402. Nuo tos akimirkos, kai susisiekiau su DR WALE, mano gyvenimas pasikeitė. spėk? Aš grąžinau automobilį, vyras grįžo namo ir paliko kvailą kalę vieną. Niekada nemačiau, kad kas nors veiktų taip greitai per visus 53 savo gyvenimo metus. Mano vyras atidavė man savo automobilį ir vakar nuvežė į teismą, kad pratęsčiau įžadą. Esu labai laiminga, kad mano santuoka vėl veikia ir viskas grįžta į normalias vėžes vos po kelių savaičių. Mano vyras iš karto susisiekė su manimi DR WALE Baigė burtą. Tai buvo akimirksniu. Vis dar esu šokiruotas ir laukiu, kiek tai tęsis. Tačiau kol kas tai atrodo kaip danguje, nes mano vyras yra su manimi, kaip ir pirmą kartą susitikome, kai sutikau už jo tekėti. Meilės gydytojas pasakė, kad tai amžinai. Aš ir toliau liudysiu, ar tai bus amžinai, kaip jis garantavo. Susigrąžink savo meilužį dabar......WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  32. GRĄŽINKITE BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ DABAR ARBA ATSTATYK NUTRAUKUSIUS SANTYKIUS, SANTUOKĄ.

    Man tiesiog apmaudu, kad man taip ilgai ir daug kartų skaudėjo ir verkiau. Ačiū, DR WALE, norėjau, kad būčiau tave radęs anksčiau, tu būtum išgelbėjęs mane nuo daugybės skausmų pastaruosius penkerius metus, mano buvęs mylimasis paliko mane dėl kitos moters vos per kelias dienas aš susisiekiau su tavimi DR WALE, tu sugrąžinai mano nutrūkusius santykius Išleidau pakankamai nedidelį turtą, kad galėčiau išvykti į savo svajonių kelionę atostogauti, bet kokia prasmė leistis į svajonių kelionę be savo gyvenimo meilės. DR WALE suteikė man vilties, o jo sąžiningumas yra gaivaus oro gurkšnis, jaučiuosi tokia gera ir sunki širdyje laimė susigrąžinti buvusį meilužį. Kuris maniau, kad jis dingo amžiams. Mes dabar susituokę, nes dalinuosi su jumis savo liudijimu. Jei nutrūko santykiai ar santuoka arba norite susigrąžinti buvusį meilužį, susisiekite su DR WALE šiandien yra geriausia. jo kontaktai yra WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  33. Kodėl sau skauda galvą, kodėl leisti depresijai suvalgyti, kai galite tiesiog susisiekti su DR WALE, kad jis išspręstų jūsų problemas.
    Ar turite bylą teisme
    Ieško paaukštinimo
    Norite laimėti loterijos jackpot žaidimą
    Jūsų ŽIV/AIDS gali būti išgydomas
    Jūs kenčiate nuo insulto
    Ar sergate vėžiu
    Ar turite mažą spermatozoidų skaičių
    Norite susigrąžinti iširusią santuoką
    Norite susigrąžinti savo buvusį meilužį
    Turite ligą / infekciją, kurią norite išgydyti
    Jums reikia išgydyti Herpes simplex virusą 2 / PCOS
    ir taip toliau ir pan.
    susisiekite su DR WALE šiandien, aš sugrąžinsiu visą jūsų laimę ir vėl padarysiu jus laimingus.
    Susisiekite su DR WALE jo WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  34. Mano žmona sirgo skydliaukės vėžiu, kuris buvo patvirtintas ketvirtos stadijos, gydytojas man pasakė, kad jis mažai ką gali padaryti, nes ji nereagavo į gydymą, bet mano draugas išgelbėjo mus ir užsisakė šio kanapių aliejaus iš DR. WALE, kuris, jo teigimu, padėjo kai kuriems pacientams kovoti su įvairių tipų vėžiu, todėl nusprendėme suteikti jam galimybę, kol kas mano žmonai puikiai sekasi ir šiuo metu ji gali pati vaikščioti po namus. Maniau, kad būtina leisti kitiems, kenčiantiems nuo šios ūmios ligos, kad jei jūs turite gerą kanapių aliejų, jis tikrai gali suteikti gerą antrą galimybę gyventi. atsitiktinai, jei jums prireiks šio kanapių aliejaus, galite susisiekti su DR WALE, kuris man ir mano žmonai pateikė šį WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    JIS VISIEMS SPRENDŽIA TOLIAS PROBLEMAS
    VISOJE GALUME:
    1. Meilužės ar vyro susigrąžinimas
    2. Dvasinis neperšaunamas
    3. Loterija
    4. Pinigų burtai
    5. Ilgo gyvenimo burtai
    6. Gerovės burtai
    7. Apsauginis burtas
    8. Gaukite darbo burtą
    9. Tapimas vadybininku
    10. Gaukite didžiulę paskolą nemokėdami jokio mokesčio
    11. Atgauti pinigus už sukčiavimą
    12. Vaiko burtai
    13. Nėštumo burtai
    14. Laisvės burtai
    15. Meilės burtai
    16, nykstantis burtas
    17. Nematomas žmogaus burtas
    18. Sėkmė arba sėkmingas burtas
    19. Santuokos burtai
    20. Keršytojas
    21. Populiarumo burtažodis
    22. Žudymo burtai
    23. Vėžio burtai
    24. Antgamtinės jėgos burtai
    25. Beprotybės burtai
    26. Nemokamos būsto paskolos burtai
    27. Filmų ir filmų gamybos burtai
    28. ŽIV/aids burtai
    29. Tuberkuliozės burtas
    30. Numesti svorio ir kūno burtai

    AtsakytiPanaikinti
  35. Turėjau rimtų santykių su savo vaikinu problemų ir dėl to jis išsikraustė į savo draugo butą. Viskas pablogėjo, nes jis pradėjo su draugu dažnai lankytis baruose ir striptizo klubuose, girtuokliauti ir apalpti. Jis visada man grasina telefonu, kai jam skambinu dėl visų blogų patarimų, kuriuos jam davė jo draugas. Aš jį labai myliu ir mes draugavome penkerius metus, todėl mums gimė graži dukra. Taip pat praradau daug pinigų terapeutams, kol su DR WALE mane supažindino draugas, kuriam jis padėjo susituokti su jos vaikystės vaikinu; tai suteikė man visiško pasitikėjimo ir jėgų susigrąžinti jį. Aš padariau viską, ko jis prašė, ir po savaitės mano vaikinas man paskambino ir išskubėjo namo, viskas pasikeitė tarp mūsų emociškai. Jis turi darbą ir nustojo gerti bei turėti nesusijusių draugų. Tai stebuklas, kurio niekada netikėjau, kad jis įmanomas, nes buvau praradęs viltį, kol radau DR WALE. Štai kodėl aš pažadėjau dalytis savo liudijimu visoje visatoje. Ačiū DR WALE už perdėtą darbą, kurį jis padarė dėl manęs. Žemiau yra DR WALE informacija. „WhatsApp“: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com, jei jums skauda širdį, ir aš jus patikinu, kad kadangi jis padarė mano už mane, jis tikrai jums padės.

    AtsakytiPanaikinti

trumpai apie save

Kol smalsauju kaip gyvena 2015 metų išvakarėse Chet Faker kūrinius dainavęs, o vėliau ryte mane apžiūrėjęs būsimas gydytojas, prideginu kavą...