2014 m. birželio 8 d., sekmadienis

Išsipilk, mano liūdesy, tyliai.

Rytas. Viskas, ką prisimeni, tai tik tai, kad ketvirtadienio vakarą palikai namus. Tuos, kuriuose veša tavo prieskoniniai augalai ,retkarčiais palaistomi mineraliniu vandeniu. Kitais kartais - tiesiog natūraliai suvystantys ir skleidžiantys aromatą, kuris primena vaikystę, saugius namus, slaptas brangenybių dėžutes bei pirmuosius dienoraščius. Žolelių kvapą lengvai sumišusį su tarkuoto ūkiško muilo dulksna.
Dabar tokių rytų nebelikę. Jie išnyko su pat pirmaisiais negrįžimais į namus. Kiek aptirpę prisiminimai ir neregėtas meilės trūkumas leidžia atsainiau žvelgti į savo gyvenimą, retkarčiais jį paverčiant neįtikėtinai prasto skonio spektakliu.
Neprisimeni tos akimirkos kada pramerkei akis. Tiesiog suvokei, kad nemiegi ir tave pasitiko visiškai svetimo žmogaus žvilgsnis. Nepaisant to, kad daugiau nei parą jis buvo su tavimi, kalbėjo apie savo veiklą, užimamas pareigas bei ne visiškai linksmą praeitį, kad be viso to į gerklę tau ištisai pylė alkoholį, prideginėjo cigaretes, prašė būti glostomas, jis tau išliko tuo pačiu nepažįstamuoju kokį jį pirmą kartą ir išvydai. Kai kurie dalykai paprasčiausiai nesikeičia - žmonės išlieka svetimi vieni kitiems.
Ilgainiui suvoki, kad viskas, kas su jais sieja, tai tik viltys. Vieniems viliesi padaryti įspūdį, kitų trokšti būti mylima ir nori, kad jie tau kalbėtų tiesą, bučiuotų ir sutiktų, kad esi įdomi. Tikiesi, kad tave prisimins visą likusį gyvenimą ar bent jau iki tol, kol pati juos pamirši. Nori būti vaišinama kava ir kartais ledais. O labiausiai už viską trokšti būti gerbiama ir suprasta. Kartais taip būna. Vieną naktį ar ilgiau, bet paskui ateina laikas skirstytis su savais prisiminimais ir tomis pačiomis viltimis.
Tik grįžus namo į veidą smogia nepakeliama tikrovė. Pamatai kokia pilka ir neišplaunama tapetų kasdienybė, kokios krūvos indų kriauklėje ir kaip jie nepatraukliai atrodo palyginus su svetimų virtuvių svetimais indais. Kiekviena dulkė ant stalo ir atsitiktinis, sau vietos nerandantis namų kvapas kelia šleikštulį ir pasibjaurėjimą visu likusiu pasauliu. Po narkotinė bei alkoholinė depresija verčia jautis pačiu vienišiausiu žmogumi, kai tuo tarpu atrodo, kad visas likęs pasaulis švenčia be tavęs. Ieškai išėjimo iš savo būsenos, bet ji tokia įsikibusi tavęs, kad nesuvoki net to, kaip viskas čia laikina ir kad kažką panašaus išgyvensi dar šimtus kartų.
Vis nesėkmingai blaškaisi ir bandai surasti paguodą nepažįstamųjų mintyse ar jų laike, bet užmiršti, kad kaip tik nuo to pasigavai nesuvaldomus liūdesio protrūkius ir kaltės graužatį. Kiekvienas išsiblaškymas ir nuopolis ne tik atima ir duoda. Pasilik vienas su savo liūdesiu ir kada nors suprasi, kad jis virto tavo stiprybe.

2 komentarai:

  1. Turi labai vaizdingą, aukšto pilotažo rašomąją kalbą. Per gyvenimą privalai parašyti knygą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Koks stebuklas, kai turiu savo buvusį užpakalį ir turiu pasidalyti šiuo puikiu liudijimu. Tiesiog noriu pasakyti ačiū dr. ODION rašybos ratojui už tai, kad skyrė laiko man padėti ištarti burtą, kuris sugrąžina mano buvusį meilužį, dabar mano meilužį, kuris staiga prarado susidomėjimą manyje, po šešių mėnesių sužadėtuvių, bet šiandien mes susituokę ir esame laimingesni nei niekada anksčiau, man tikrai trūksta žodžių ir džiaugsmo, ir aš nežinau, kiek vertinu tave. Dr ODION rašybos žinovas Dievas, atsiųstas sugrąžintiems santykiams, jam labai patinka padėti žmonėms įgyvendinti savo norus, surasti tikrąją meilę, susigrąžinti buvusius meilužius, nutraukti bjaurius santykius, rasti sėkmę, pritraukti laimę, susirasti sielos draugus ir dar daugiau, susisiekti su juo šiandien. ir leisk jam parodyti tau savo Meilės rašybos sistemos stebuklus ir nuostabą. Jis pateikia geriausius rašybos rašybos rezultatus, susisiek su juo el. Paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921. jis taip pat gali padėti jums ištarti galingą meilės burtą jūsų santykiuose ar santuokoje.

    AtsakytiPanaikinti

trumpai apie save

Kol smalsauju kaip gyvena 2015 metų išvakarėse Chet Faker kūrinius dainavęs, o vėliau ryte mane apžiūrėjęs būsimas gydytojas, prideginu kavą...